mycomputer.BG

Иво Ангелов след успеха в Киев: Няма да се предам лесно!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 700 | Брой коментари 0
09:37 03.03.2021

Иво Ангелов спечели един от трите медала при класиците на проведения преди дни силен турнир по борба в Киев. Перничанинът, който е и капитан на националния тим доказа на онези, които го бяха „отписали“ от голямата битка, че с него още се съобразяват големите. А на турнира в Киев се бяха събрали наистина много големи имена от борбата. Надпреварата там беше сериозна проверка за състоянието на отбора ни, преди решаващата олимпийска квалификация в Будапеща.

Утре националите заминават за Будапеща, където ще имат лагер, а след това ще се борят за олимпийски квоти. Финалистите от тази квалификация ще си осигурят места за Токио. Иво ще тръгне с приповдигнато настроение, не само заради успеха, който постигна в Киев. Тръгва „окрилен“ от доверието на тези, които му вярват и които го слагат винаги в първата редица!

„Щастлив съм, че оправдах доверието! Щастлив съм, че „затворих устата“ на всички, които говореха зад гърба ми и твърдяха, че съм стар за големия тепих“ – каза специално за ПЕРНИК НЮЗ Иво.

И допълни, че благодари на Армен Назарян и на Бисер Георгиев, без чиято подкрепа би му било по-трудно. Особено във времената, в които сме поставени всички покрай пандемията. Важното е, че отново се показа силата на българския дух.

Четирима състезатели от СК „Миньор“ ще участват на олимпийската квалификация в Будапеща. Желаем на всички успех и достойно представяне!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени