Иво Ангелов сигурен: Ще вземем медал в Токио

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 409 | Брой коментари 0
00:34 12.05.2017

Eвропейският и световен шампион Иво Ангелов вярва, че отборът ни по класическа борба ще спечели поне един олимпийски медал от игрите в Токио. Тимът ни започна новия олимпийски цикъл с два финала, една титла и общо три медала от европейското първенство в Нови Сад (Сърбия). Ангелов загуби финала в кат. до 59 кг от представителя на домакините Кристиан Фрис.

 "Изключително щастлив съм, че спечелих сребърния медал и че се представихме добре като отбор. Подготвени сме отлично, а за това трябва да благодарим на Валентин Йорданов, Гриша Ганчев, Христо Маринов и на треньорите, които винаги са зад нас. През януари започнахме подмладяване на състава за новия олимпийски цикъл и аз ви уверявам, че ако тези момчета продължават да тренират по този начин, ще спечелим поне един олимпийски медал. Не решавам аз на кое състезание трябва да играя и на кое трябва да почивам. Решават го треньорите. Именно те ще изберат и пътя на отбора ни до Токио", коментира Ангелов след завръщането на класиците в България./start-photo.bg

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени