mycomputer.BG

Иво Ангелов - шампион на турнира “Ion Cornianu & Ladislau Simon”в Букурещ

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 350 | Брой коментари 0
07:45 05.08.2019

Перничанинът Иво Ангелов стана шампион на турнира “Ion Cornianu & Ladislau Simon”в Букурещ, Румъния. Ето какво каза капитанът на Националния отбор по класическа борба:

“Доказах,че още мога да се боря и не спирам да преследвам мечтата си - медал от ОИ Токио 2020. Благодаря на треньорския състав: Армен Назарян, Бисер Георгиев, Илиян Георгиев, както и на целия екип за доверието и усилията, които вложиха в мен. Изключителни хора, колкото впечатляващи като професионалисти, толкова и като чисто човешко присъствие.

Понеже преминах през различни периоди в спортната си кариера и добри, и лоши, преживях, и триумф, и отчаяние, усетих сладостта от победата и горчивината от безсилието, това ме превърна в една по-силна личност. Днес аз приемам като своя мисия да се боря за спорта в България и да накарам хората да го приемат като нещо сериозно и значимо. Защото ние показваме не само своето майсторство на тепиха, а защитаваме смисъла на самата спортна дейност. Защото спорта ни изгражда отвътре като смислени същества, които умеят да се радват, да ценят, да страдат, да губят, но въпреки това имат достойнство и са надарени с особена красота.

Наше задължение е да провокираме интерес в по-широката публика и именно с такива изяви да провокираме желание за посещаване на спортните зали, а и по някакъв начин за изграждането на този специфичен спортен облик”.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени