Иво Ангелов и Георги Велинов – Джони гости на празника на XIII ОУ в Драгичево

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 545 | Брой коментари 0
13:54 11.05.2017

Световният шампион по борба Иво Ангелов и легендарният вратар на ЦСКА и националния отбор по футбол Георги Велинов-Джони бяха специални гости на патронния празник на XIII ОУ „Св. Св. Кирил и Методий" в с. Драгичево. Спортните величия поздравиха учениците и учителите с празника и им пожелаха да тренират редовно, защото спортът дисциплинира.

Приветствие отправи и кметът на селото Виктор Викторов. Той не скри емоциите си, че в рамките на този хубав ден, се открива и реновирания спортен салон към местното училище. Викторов изказа специална благодарност към ръководството на Община Перник за оказаното съдействие.

На тържеството в училището присъстваха и зам.-кметовете Севделина Ковачева, Владислав Караилиев, Денислав Захариев и Йордан Павлов, както и секретарят на Общината Радослава Манова.

Програмата продължи със спортен празник, в който се включиха още училищата от с. Рударци, с. Кладница и V-то СОУ „Петко Р. Славейков". Учениците се състезаваха в няколко категории-баскетбол, волейбол и мини футбол.

„В училището в с. Драгичево се обучават 110 ученици от първи до осми клас. Тази година то навършва 139 г. от неговото създаване", сподели директорът на учебното заведение Диана Иванова.

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени