Иво Ангелов е спортист №1 на Перник за 2017 година!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1285 | Брой коментари 0
21:01 28.12.2017

Иво Ангелов- състезател по борба класически стил на спортен клуб „Миньор” е спортист номер 1 на Перник за 2017 година. Това е второто такова признание за именитият ни борец, през 2013 година той отново беше на върха на класацията за най-добри пернишки спортисти. Иво е получил максималния брой точки от почти всички гласували журналисти. На второ място е Виктория Павлова – състезателка по джудо и самбо, на трето Виктор Костадинов – капитан на волейболния тим Миньор мъже, на 4-то е Иван Пачаръзов- ръгби, на 5-то Любомир Данов – шахмат, на 6-то Мирослав Миленков – таекуондо, на 7-мо Алекс Тодоров –бокс, на 8-мо Тарек Абдулслам – борба, на 9-то Силвио Седевчев –тенис на маса и на 10-то Николай Байряков –борба.

Отбор на годината е волейболния тим на Миньор Перник, треньор на година е Иглика Милентиева.

Бяха дадени специални награди на Ненчо Миленов, ориентиране , Сергей Сергиев борба, и СК за интеграция „Кракра”.

Тази година наградите на призьорите бяха връчвани от бивши изявени спортисти на Перник, от  зам.кметове. Вяра Церовска връчи плакета на Иво Ангелов и подчерта, че Иво е не само голям спортист, но и голям човек от когото младите трябва да взимат пример. Тя му пожела нови успехи в новата година. Иво е и почетен гражданин на Перник.

„Тази награди повече би прилягала на Тарек – независимо, че не е българин, той носи успехи за пернишкия клуб Миньор. Благодаря на всички за подкрепата, надявам се да имам още  поводи за радост и гордост. Следващата година има и европейско и световно първенство, ще тренирам здраво, а треньорите ще решават в кое състезание ще се боря” – сподели Иво. Той специално благодари на първия си треньор Веселин  Цветков, който винаги е бил с него и винаги го е подкрепял.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени