Иван взе лопата и тръгна към Варна да спасява - уволниха го

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 3293 | Брой коментари 0
11:03 21.06.2014

"Искам да ви разкажа за Иван - приятелче от квартала. Човек с главно Ч, който снощи скочи и тръгна с лопатите за Варна. Мъж с главно М, който си изпразни хладилника и го натовари в микробуса, заедно с одеялата. Човек, на когото звъннах преди малко да го питам какво да му пращам, а той ми вика- търси ми работа, че шефът ми ме уволни, че не съм отишъл на работа. Ужасих се". Това пише на страницата си във Фейсбук Юлияна Паунова."Малкият" подвиг на Иван, за когото даже не се уточнява каква е фамилията му и откъде точно е, би трябвало да ни накара да се замислим до каква степен сме станали безчувствени за страданията на хората до нас и как дори елементарната солидарност вечно ни убягва.

"Нека ви разкажа за Иван," продължава Юлияна.

"Миналата година неговата къща изгоря до основи, докато пазеше обекта, на който работеше... Иван, който вече живее под наем и не се знае кога и как ще вземе заплата. Иван, който ми се извинява, че ми клипира, но няма парички в телефона. Иван, които събра неговите хора, източиха бензина от колите и тръгнаха... Защото знае какво е да нямаш нищо за един миг... И който преди малко като го чух ми вика, че не е ял, че не е спал, но с циганите работят здраво. И че е щастлив, че помага. Горда съм че го познавам."/БЛИЦ

GERB

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени