mycomputer.BG

Иван Иванов, брат на изчезналия Самуил от Радомир: "Брат ми е убит"!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 22.09.2019 | Прочитания 698 | Брой коментари 0

Иван Иванов
08:22 22.09.2019

„Самуил  е убит и крият трупа  му в моргата в Перник!”  Това твърди  Иван Иванов, брат на изчезналия мъж  от Радомир

Шокираща новина за изчезналия Самуил от Радомир беше разпространена не от друг, а от брат му Иван. Според него Самуил е убит, а трупът му с височайшо благоволение от полицията се крие в моргата в Перник

40-годишният Иван Иванов разказва пред вестник „Вяра“ шокиращи подробности около изчезналия си брат. Той посочва имена на хора от Перник и Радомир известни с престъпното си минало. Споделя, че той и баща му също са сред заподозрените от полицията за извършеното престъпление.

„За мен трупа на брат ми е в моргата в Перник, въпреки, че той се води изчезнал и е обявен за издирване. Имам такава информация от няколко души, включително от полицаи и работещи в моргата, които са виждали трупа. Те са категорични, че това е тялото на брат ми. Полицията обаче крие това от нас„, казва пред вестник „Вяра“ Иван.

Той споделя, че баща му все още чака и се надява синът му Самуил да е жив. „Искам да се разбере истината и да се даде гласност. Пет дни преди да разберем ние започнахме да получаваме съболезнования на хора, цял Радомир знае, че брат ми не е жив, а ние последни научаваме“, казва още Иван Иванов.

Напомняме, че Самуил изчезна на 23 август вечерта, връщайки се от гости на баща си. Веднага снимката му бе разпространена в социалната мрежа с молба за помощ. Впоследствие в издирването се включи и полицията.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени