Искате да имигрирате? Ето къде ще сте най-щастливи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 646 | Брой коментари 0
12:38 18.03.2018

Северна Европа доминира в най-новата класация World Happiness Report 2018. А любопитното е, че не само местните жители са сред най-щастливите в света - това важи и за имигрантите.

Най-щастливи са финландците и придошлите чужденци, сочи докладът. Така че, ако търсите щастието и не го намирате в България, може би това е страната за вас. Единствената уловка е, че ще трябва да се примирите с доста по-студено време.

На втора и трета позиция са Дания и Норвегия, като и двете са в топ 3 и при най-щастливите местни граждани, а на четвърта позиция е Исландия.

Ако искате да ви е малко по-топло, може да се насочите към Австралия и Нова Зеландия, които са на следващите месеца в класацията.

Авторите на доклада посочват, че близостта на подреждането в двете класации - за щастието на местните жители и на мигрантите, показва ясно, че то зависи от качествто на живот. "Щастието може да се промени и се променя в зависимост от качеството на живот в обществото, в което хората живеят"./ bgnow.eu

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени