Ирена Соколова поздрави пернишките огнеборци по повод празника им

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 198 | Брой коментари 0
15:03 14.09.2018

Поздравителен адрес от областния управител до РД ПБЗН - Перник по повод Професионалния празник на пожарникарите - 14 септември

ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС

УВАЖАЕМИ КОМИСАР МАРКОВ,

УВАЖАЕМИ СЛУЖИТЕЛИ НА РД ПБЗН – ПЕРНИК,

Приемете моите най-искрени поздрави и пожелания по повод честването на Професионалния Ви празник, който днес отбелязваме заедно с християнския празник Кръстовден.

На този ден през 1905 г. е учредено първото професионално обединение на пожарникарите в България. Оттогава, поколения наред, Вие давате своя принос за просперитета на пожарната сигурност като гаранция за ефективна борба с огнената стихия.

Благодаря Ви за проявения висок професионализъм, мъжество и самоотверженост при осигуряване на пожарната безопасност на населението.

Благодаря Ви за пълното себеотдаване и за всекидневните усилия, които полагате, за да бъдем спокойни и сигурни, всички ние, жителите на област Перник.

Пожелавам на Вас и Вашите семейства здраве, лично щастие и успехи в тази отговорна и трудна задача – опазване живота и здравето на хората.  

Perfumes

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени