Ирена Соколова - лектор на уъркшоп на тема "Жените предприемачи: от съмнението в себе си към успеха"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 223 | Брой коментари 0
12:18 13.10.2017

Областният управител Ирена Соколова беше специален гост-лектор на Европейския Институт за Иновации и Технологии във формат посветен на  „Жените предприемачи: от съмнението в себе си към успеха. Европейският модул цели да мотивира млади момичета на възраст над 13 години да развиват своите лидерски умения и предприемаческо мислене.

Форматът обединява различни поколения дами, събрани в София Тех Парк и представлява 120 минутна среща с четири жени, постигнали успех в своята област на развитие.

Като лектор Ирена Соколова сподели с присъстващите своята лична история с постижения и натрупан опит. Тя постави акцент върху най-важните етапи в изграждането на една успешна жена и кариерното й развитие. Открои кои лични и професионални качества са необходими най-много, за да достигнат дамите целите, които си поставят.

«С удоволствие приех поканата да бъда лектор на днешния форум. Всяко ново споделяне и ретроспекция на живота ти носи ново и по-дълбоко осъзнаване. Темата му е провокативна, ще отвори желание за работа на младежите върху собственото им развитие и е полезна за изборът им на професионален път. Подкрепям целта на семинара - да срещне млади хора и успешни жени предприемачи, като по този начин  насърчава тяхната мотивация и надгражда техните лидерски умения и нагласа за предприемачеството» , сподели Соколова.

По време на сесия «Въпроси и отговори», момичетата поставиха теми на обсъждане, които да допълнят техните изисквания и представи за успешна кариера:- Как успелият понася разочарование?; Дали са религиозни и в какво вярват?; Как избират събития, места и хора, на които да отделят време? и други.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени