Coca Cola

Инспектират колоните на моста на АМ"Струма"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 131 | Брой коментари 0
08:08 23.08.2019

Георги Терзийски, председателят на Управителния съвет на Агенция „Пътна инфраструктура“, ще провери работата по разчистването на пространството под моста при 62-ри километър на АМ „Струма“ от незаконно струпаната смет в обхвата на магистралата, съобщиха от АПИ.

Община Дупница спешно търси варианти как да премахне сметището под магистралата.

Под „Струма“ има камара от боклуци, намираща се само на метри от сметището, което се запали и причини щети на магистралата. За улеснение на трафика, от 14:00 ч. петък до 20:00 ч. в събота включително, превозните средства над 12 тона, пътуващи към Кулата, ще бъдат пренасочвани от АМ „Струма“ към Е-79 при пътен възел „Долна Диканя“.

При пътен възел „Бобошево“ тежкотоварните камиони отново ще продължават пътуването си по автомагистралата. Обходният маршрут за всички останали превозни средства е от п. в. „Дупница“ по път I-1 (E-79) до п. в. „Бобошево“ на АМ „Струма“ и обратно.

В петък изтича срокът, в който директорите на всичките 27 областни пътни управления в страната трябва да представят на УС на АПИ доклади за извършените от тях обходи на всички съоръжения за наличие на нерегламентирано използване на пространството под съоръженията и прилежащия сервитут. Обобщените резултати от проверките ще бъдат представени в началото на следващата седмица./Новини бг

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени