mycomputer.BG

Иновативна паралелка от XI ОУ „Елин Пелин“ първа в класация на електронна среда IZZI

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 759 | Брой коментари 0
14:44 04.03.2021

Иновативният II „в“ клас от XI ОУ „Елин Пелин“ в Перник е класиран на първо място в класацията на електронна среда  IZZI. Паралелката с класен ръководител Виолина Кирилова постигна впечатляващи резултати за най-много  изпълнени задания и множество интерактивни упражнения с различни нива на трудност в платформата.  II „в“ клас е начело на класацията „Най-добрите класни стаи“ сред 100 училища от страната и сред 100 паралелки с ученици от I-ви до VII-ми клас. В същото класиране XI ОУ „Елин Пелин“ е на първо място в националната категория „Най – добрите училища“ сред 100 училища от страната.

За първи път  образователната електронна среда IZZI осъществява подобна класация. Платформата е предназначена за провеждане на присъствено и дистанционно обучение, както и за самоподготовка. IZZI е ново поколение образователна среда и разполага с централизирана облачна банка с учебни материали, богата колекция от интерактивни ресурси, видеоматериали, игри, симулации, 3Д визуализации, аудио прочети.  Те са базирани на актуални учебни програми, подкрепят и обогатяват учебното съдържание по всички учебни предмети от 1 до 7 клас.

Учениците от II „г“ клас са активни потребители на платформата „ClassDojo”. Класният ръководител в Анета Бойкова получи менторски правомощия от администраторите на образователната платформа.

Иновативните ІІ „в” и ІІ „г” клас на ХІ ОУ „Елин Пелин” успешно внедряват в учебния процес  различни интерактивни образователни платформи и приложения, работейки по проекта „Учим математика и успяваме заедно!“.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени