Информация за текущите аварии на ВиК Перник за 12-ти януари

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 282 | Брой коментари 0
22:28 12.01.2020

Уважаеми потребители ,
Уведомяваме Ви,  за отстранените аварии  днес 12.01.2020г.  от аварийните екипи на „ВиК" Перник  и  на фирма „Райкомерс"  София .Авариен екип на ВиК Перник отстранява авария в кв."Църква" на ул."Боровец"6, която е приключена. Работи се в момента в с.Драгичево на ул."Физкултурна"2  и  в  с.Рударци на ул."Люлин", като се очаква ремонтните дейности да приключат навреме.Фирма „Райкомерс"  София отстранява авария на  ул."Струма" и се очаква скоро да приключи работа.

 Ръководството на дружеството ви уведомява, че днес 12.01.2020г.  водата ще бъде пусната по график  за всички квартали на Перник , както и за прилежащите села, които са на режимно водоснабдяване.

ВиК дружеството продължава да следи за аварийните ситуации и ще ви уведомява своевременно за евентуални спирания на водата, ако се наложат допълнителни ремонтни дейности за отстраняване на нововъзникнали аварии.

От Ръководството

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени