Информация за днешните аварии по водопроводната мрежа в Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 536 | Брой коментари 0
15:18 15.01.2020

Уведомяваме ви за  възникналите  аварии днес 15.01.2020г., които се отстраняват  от аварийните екипи на „ВиК" Перник  и с помощта  на фирма „Райкомерс" София,  фирма „Монтажи" София и аварийни екипи на „ВиК" Пловдив.

Аварии в район Мошино - ул."Варна" №63, ул. „Враца" 48 , с. Люлин, ул. „1",36 и в  кв. Проучване

 Аварии в район Могиличе - ул."Вардар" 7 и ул. „Мургаш" 1

Аварии на  ул."Райна Княгиня" и ул. „Тодор Влайков"

Авария на ул."Олег Кошевой"

Аварии в кв. Църква - ул."Страцин" и ул. „Ковачевци"

Авария в  с. Студена-  ул. „Христо Ботев"

Аварии на Главен клон 2

Ръководството на дружеството ви уведомява, че голяма част от авариите са в процес на приключване, което няма да повлияе на графика на водоснабдяване. Водата  ще бъде пусната навреме до потребителите  за ЦГЧ на Перник, всички квартали  и селата по график,

Изключение ще бъде с.Ярджиловци, където няма да може да се  подаде  вода по режимния график, поради възникналата  авария на напорен водопровод, за което ВиК дружеството  е информирало потребителите  на сайта си.

 ВиК дружеството продължава да следи за аварийните ситуации и ще ви уведомява своевременно за евентуални спирания на водата, ако се наложат допълнителни ремонтни дейности за отстраняване на нововъзникнали аварии.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени