Инфарктът Facebook

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 520 | Брой коментари 0
08:23 14.03.2019

Милиони потребители на Facebook и Instagram от Литва до Чили и от Аляска до Созопол изтръпнаха прединфарктно в откритието, че им е отнета свободата да лайкват, фийдват, споделят, докладват и инфлуенсират в нощта на 13 март. Хм... Датата сега я съобразих.

Наясно със собствената си значимост всички се стреснахме, че поради значимостта на това, което обнародваме невидимият Биг Брадър е посегнал на свободата да се разпореждаме с думите и, доколкото ги имаме, с мислите си. Част от аудиторията в зависимост от политическата си и обществена ориентация си набеляза и виновен цензор.

Всъщност обаче виновен е Зъкърбърг, Марк. Не може да има такъв Прометей, който ти идва с факла, ливва три туби бензин, пали всичко, дава ти светлината и после - щрак - потапя ни в мрак. Не сме готови за това, не сме съгласни, и няма да го позволим. Хората от по-старото поколение, преживяло ужасите и готиното на комунизма барабар с ученическите бригади и режима на тока през 1986 няма да позволим избирателно да ни пускат социалките за по 4-5 часа на ден - по квартали, градове и държави.

Безотговорно е през 2019 година Зъкърбърг, Марк, да се държи като управител на ВиК в провинцията, който изпраща на заседналите под душа СМС-и "Работим по отстраняването на аварията". Да не говорим, че сривът на Facebook по продължителност е такъв, че досега дори ВиК - Шумен щеше да е отстранил аварията.

Марк, приятел, пиша на теб, защото не знам кой отговаря за ремонта на Instagram, но така не може. Ние може да не умием сутрин лицето или зъбките, но няма как да излезем на работа, преди да сме пуснали първия статус и да сме си пожелали "Помози Бог" във фийда./Монитор

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени