Coca Cola

Ина Фотева от „Откраднат живот” се омъжи за колега

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 5214 | Брой коментари 0
09:40 22.04.2019

Актрисата Ирина Митева, която стана популярна с ролята си на Ина Фотева в сериала „Откраднат живот”, се омъжи за колегата си Венцислав Сариев. Макар че се познават още от студентските години в НАТФИЗ, двамата са заедно едва от няколко месеца, а решението за брак дошло спонтанно.

Свидетели издават, че на сватбата присъствали много представители на актьорската гилдия. Младоженецът взел нестандартното решение да бъде в син костюм, а булката впечатлила присъстващите с разкошна рокля в цвят екрю. Според запознати екранната Ина Фотева все още не е бременна, но със съпруга й сериозно се замисляли върху идеята за дете.

Интересна подробност е, че Венцислав също е участвал в „Откраднат живот”, но с епизодична роля.

Той влезе в образа на недоволен пациент, ала работата му по поредицата се изчерпа с това. Покрай сериала с Ирина отново завързали контакт и не след дълго любота пламнала. По време на следването им в НАТФИЗ също прехвърчали искри помежду им, но тогава Митева била обръзана с друг и не обърнала внимание на колегата си. „Когато съм влюбена, не мога да съм сериозна. Нахилена съм като зелка, не чувам и не виждам. Неадекватна съм!”,  шегува се екранната г-жа Фотева.

За разлика от героинята си в сериала, Ирина е много по-категорична в изборите си и рядко се колебае. Със същата тази увереност решила да сключи брак  с Венцислав, защото била убедена, че той е човекът за нея и сродната й душа. „Винаги слушам интуицията си – никога не ме е подвела!”, твърди Митева. С ролята си в „Откраднат живот” чаровната брюнетка се превърна в звезда, докато мъжът й засега не е толкова популярен в публичното пространство. Той е родом от Варна и се е изявявал в редица театрални постановки, ала все още не е направил големия си пробив в киното и телевизията.

„Като малка имах много таланти – пеех, рисувах, танцувах добре. Не съм се замисляла каква искам да стана. Решението да кандидатствам в НАТФИЗ дойде в 12 клас, когато имах участие в едно училищно представление. И учителите, и съучениците ми много ме харесаха. Тогава започнах да се подготвям за изпитите, но не ме приеха първия път, а чак от втория опит”, разказва Ирина.

Хубавицата е родом от Добрич и казва, че градът много й липсва. За съжаление, вече няма толкова свободно време, че да пътува дотам всяка седмица, ала при всяка удобна възможност се прибира, за да се види със семейството си. Когато разбрали, че е получила роля в един от най-популярните български сериали, родителите й много се зарадвли, но я предупредили да не се главозамайва и да не губи почва под краката си.

„Приемам популярността съвсем нормално. Често хората по улиците се обръщат към мен с Ина или с г-жо Фотева. Винаги отвръщам с усмивка, вниманието им не ме натоварва по никакъв начин, напротив – радва ме”, споделя Митева.  Сега, когато вече е омъжена жена, Ирина също сериозно се замисля за наследник, но предпочита ангажиментите й към сериала да приключат и тогава да забременее. По всяка вероятност това ще е последният сезон на поредицата, така че може би след това актрисата и мъжът й ще започнат опити за бебе, пише 'Уикенд".

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени