mycomputer.BG

Имате ли глоби за нарушения на пътя? Можете да проверите онлайн

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 925 | Брой коментари 0
15:07 05.06.2020

Две нови справки за проверка на незаплатени нарушения с МПС са достъпни в Системата за е-Връчване, съобщиха от Държавна агенция "Електронно управление".

От агенцията посочват още, че в Системата за сигурно електронно връчване (ССЕВ) - https://edelivery.egov.bg/ на Държавна агенция "Електронно управление" са достъпни две нови справки на МВР за физически лица.

Едната е за проверка на задължения по фиш за извършено нарушение по Закона за движението по пътищата и Кодекса за застраховането.

Гражданите имат възможност да направят и втора справка за проверка на всички налични незаплатени документи за извършени нарушения на Закона за движението по пътищата и Кодекса за застраховането, на лице, по номер на Свидетелство за управление на моторно превозно средство, ЕГН или Личен номер на чужденец.

Достъпът до ССЕВ се извършва с Квалифициран електронен подпис (КЕП), облачен КЕП или ПИК на НОИ, допълват още от ДАЕУ./Дарик

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени