mycomputer.BG

Имате книги, които вече не са ви нужни: Ето как да ги дарите на читалища и домове за деца в Пернишко!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 770 | Брой коментари 0
10:40 03.01.2020

Една инициатива  на Пътуващата читателска къща в началото на новата година определено заслужава внимание и адмирации. Тя се нарича"Нов свят за Книгите".

„Всеки от нас притежава библиотека от книги, които е прочел и иска да достигнат до повече хора. Или такива, към които вече е изгубил интерес, а защо не да освободи място за нови. Ето защо ние от Пътуваща Читателска Къща, решихме да създадем инициативата "Нов свят за Книгите".
От днес 02.01.2020 г. до 03.03.2020 г. всеки желаещ може да дари книгите си като се свърже с нас на лично съобщение тук, на телефон 0899397482/0878638688 или на имейл patuvashta.kashta@gmail.com . Допълнително ще обявим и местата, където можете да оставите книгите в гр. Перник и гр. Радомир.

Събраните книги ще дарим на нуждаещи се читалища и на няколко домове за деца в градовете Перник, Радомир и околните села.” – споделят от Пътуващата читателска къща и се надяват повече хора да припознаят тази инициатива като своя.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени