mycomputer.BG

Има и други клипове с насилие над детето в Перник! Бащата също е задържан!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 20.07.2020 | Прочитания 2411 | Брой коментари 0
07:45 20.07.2020

Случаят с битото в Перник дете продължава да е в центъра на вниманието. Десетки се интересуват от съдбата на хлапето. Стана ясно, че бащата на детето е предоставил този видеоклип на негова близка, която да го публикува и да предизвика реакция на службите.

Той също е задържан, защото се смята за съучастник. Има и други записи с насилие над детето с които бащата е разполагал, но не е реагирал.

Румяна Герова – началник отдел Закрила на детето – Перник сподели пред БТВ, че така майката е искала да предизвика бащата да полага повече грижи за нея и детето. Досега не е имало сигнали. Майката живее от година и половина в Перник. Преди това е живяла в София. Наблюдавана е майката 6 месеца. Майката е останала преди месеци без подкрепа от близките си и е била в звено „Майка и бебе“.

В момента хлапето се чувства добре. То е под полицейска закрила за 48 часа. То най вероятно ще бъде настанено в приемно семейство. Предстои свикване на координационен механизъм против насилие. Работата по случая продължава. Детето има близки и роднини, които ще бъдат проучени дали имат желание и възможности да се грижат за него.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени