mycomputer.BG

И в корона кризата българите са най-нещастни в ЕС

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 222 | Брой коментари 0
09:44 25.06.2020

Сравнително лекият удар, който България понесе в пандемията от COVID-19, не помага на българите да са оптимисти за бъдещето. Известно е, че страната ни трайно е в дъното на европейските изследвания по стандарт на живот, удовлетвореност на хората и т.н., но тя изпъква с това и на всеобщия мрачен фон. Това показва изследване на Европейската фондация за подобряване условията на живот и труд (Еurofound), проведено чрез онлайн анкета.

Анкетата е отворена за участие от 9 април и продължава да набира впечатления от европейци. Към 30 април в нея са се включили над 85 000 души, като при обобщаването на резултатите е взет предвид демографският профил на съответната страна. Eurofound е агенция на Европейския съюз (ЕС) със седалище в Дъблин, която предоставя информация за разработването на социални и трудови политики. На всеки 4 години организацията провежда мащабни изследвания за благосъстоянието на хората в ЕС. Окончателният доклад по настоящото изследване ще бъде публикуван през септември./Сега бг


 

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени