mycomputer.BG

И днес екипите на "ВиК" работят по много аварии, вижте къде

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 525 | Брой коментари 0
15:17 06.01.2020

Днес 06.01.2020г. аварийните екипи на „В и К" Перник , на фирма „Монтажи" София,  на фирма „Райкомерс" София  и на „В и К" Бургас  са на терен и работят по отстраняване на  текущите за деня  аварии . Ето информацията за текущото положение  към настоящия момент във връзка с отстраняване на авариите и как ще се отрази ремонтната дейност  на режимното водоподаване.

 Кв. Хумни дол –ремонтните дейности ще приключат до 14.00ч.

Ул."Благой Гебрев" при Кметството, бул.Ленински проспект- завършени  са ремонтните дейности по двата адреса и  ще се работи по нова авария на  Ф200, която  няма да пречи на режима.

Кв.Църква, ул."Тутулова"№7 – завършена  е ремонтната дейност и за кв. Църква водоподаването  ще се извърши  по режим

С.Рударци, ул."Презвитер Козма"№4- продължават ремонтните дейности , но няма нарушаване на режима за с.Рударци

 Кв.Мошино, ул."Огнян Станков"- до 15. 00ч.  ще приключи ремонтната дейност , но ще има забавяне за кв.Мошино по режима поради ремонтни дейности на Клон 2,  на външната магистрала при бензиностанция "Еко"

С.Дивотино-работи се на аварията, но зоната е  изолирана и  няма да пречи на  подаване на режима

С.Бучино- приключена  е аварията, но ще има забавяне по режима поради ремонтни дейности на Клон 2, на външната магистрала при бензиностанция "Еко"

Кв.Могиличе, ул."Тодор Каблешков" №21- работи се и  ще бъде приключена на време за режима. На ул."Предел", ул."Димчо Дебелянов"№4- ремонтните дейности са приключили

Клон 2, на външната магистрала при бензиностанция "Еко"  все още се работи.  Ще има закъснение на   водоподаването по обявения  режима за кв. Изток , кв.Мошино, кв.Тева с.Бучино и с.Люлин

Район Радомир, с.Гълъбник – ремонтните дейности са приключили навреме

Гр.Батановци – ул."Граово" 64, аварийна работа за подмяна на 13м отклонение. Ремонтите са приключени и режимът ще се подаде по график.  В момента се отстранява авария в  с. Зидарци.

 „В и К" ООД Перник ще Ви уведомява  на сайта си за нивото на яз.Студена, за изпълнение на  графика на водоподаване ,  за всяка нововъзникнала авария и в резултат на това възможно нарушаване на графика на водоподаване.

Ръководството на дружеството Ви благодари за разбирането и проявеното търпение при създалата се кризисна обстановка.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени