mycomputer.BG

Хубаво време до 20 септември, без валежи

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 231 | Брой коментари 0
10:29 07.09.2021

Специализираната прокуратура се самосезира по повод публично изнесени данни в медиите, съдържащи твърдения за корупционно поведение на народен представител от 46-тото Народно събрание, съобщиха от държавното обвинение.

Образувана е проверка по реда на чл.145 от Закона за съдебната власт, която ще се извърши лично от прокурор. След извършване на пълния обем от действия за изясняване на казуса от фактическа и правна страна, наблюдаващият прокурор ще извърши преценка за наличие на достатъчно данни и законен повод за образуване на наказателно производство по чл. 304б (търговия с влияние) или други членове от НК.

Преди дни Тошко Йорданов от ИТН заяви, че Татяна Дончева е предлагала 500 000 лв. на човек от неговата партия, за да разцепи групата.

Вчера по телевизия 7/8 Радостин Василев пък обясни, че той е човекът, който се е срещнал с Дончева в неговия офис на 12 август и му е направила намек.

Депутатката от ИБГНИ вече заяви, че ще предприеме съответните действия срещу Йорданов и Василев./Днес бг

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени