Хората от Ковачевци показаха, че имат големи сърца! Благотворителен концерт събра пари за Кирчо от Ярджиловци!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 274 | Брой коментари 0
10:40 05.04.2018

В Ковачевци се проведе благотворителен концерт „Искрици надежда за Кирчо”, в подкрепа на Кирил Кирилов от Ярджиловци, който се нуждае от средства за лечение. Народните представители от ПГ на „БСП за България”

Станислав Владимиров и инж. Любомир Бонев, уважиха мероприятието и дариха средства за лечението на Кирчо. Владимиров изрази благодарност към кмета на общината, за поканата и за добрите дела, които прави за хората.

Кметът на Общината Васил Станимиров, откри инициативата, с призив, всеки един ден, да правим добри дела, дарявайки нуждаещите се с искрици доброта. „В светът на безсмислието, човек трябва да се радва на всеки ден. Познавам хората от близо, живея с техните проблеми и радости,зная за изпитанията, на които ги е подложила съдбата. Община Ковачевци, нашата малка община е била винаги сплотена и е помагала на хората. Правим го и днес с този концерт, като сме призовали всички да се включат в даряването на средства”, каза още Станимиров.

3197, 90 лева са събраните средства в кутията, която бе отворена в края на концерта. Парите ще бъдат преведени по обявената дарителска сметка на момчето.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени