Хората на Церовска се местят в областната управа! Готвят Севделина Ковачева за зам.областен управител?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1313 | Брой коментари 0
07:23 08.01.2020

След като преди  дни пиарът на екскмета Вяра Церовска, Станислава Антова беше назначена за връзки с обществеността на областния управител Емил Костадинов, още едно предстоящо назначение  се очаква до дни.

 По непотвърдени официално информации,  зам.кметът от екипа на Церовска – Севделина Ковачева да се върне в Перник – този път като зам.областен управител. Тъй като Васил Павлов едва ли ще бъде махнат от поста си на зам.областен /все пак е коалиционен партньор на ГЕРБ/ най-вероятно ще „изгърми” Иво Иванов.

Източници, близки до ГЕРБ връщаха Севделина Ковачева като секретар в областната управа. Което не може да стане на този етап.

Севделина Ковачева заместваше Вяра Церовска по време на предизборната кампания. Именно тя не въведе воден режим в Перник, въпреки писмото от ВиК. С нейния подпис е свързана и скандалната заповед за обезщетенията на общинските служители от екипа на Вяра Церовска.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени