mycomputer.BG

Хората на Церовска се местят в областната управа! Готвят Севделина Ковачева за зам.областен управител?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1461 | Брой коментари 0
07:23 08.01.2020

След като преди  дни пиарът на екскмета Вяра Церовска, Станислава Антова беше назначена за връзки с обществеността на областния управител Емил Костадинов, още едно предстоящо назначение  се очаква до дни.

 По непотвърдени официално информации,  зам.кметът от екипа на Церовска – Севделина Ковачева да се върне в Перник – този път като зам.областен управител. Тъй като Васил Павлов едва ли ще бъде махнат от поста си на зам.областен /все пак е коалиционен партньор на ГЕРБ/ най-вероятно ще „изгърми” Иво Иванов.

Източници, близки до ГЕРБ връщаха Севделина Ковачева като секретар в областната управа. Което не може да стане на този етап.

Севделина Ковачева заместваше Вяра Церовска по време на предизборната кампания. Именно тя не въведе воден режим в Перник, въпреки писмото от ВиК. С нейния подпис е свързана и скандалната заповед за обезщетенията на общинските служители от екипа на Вяра Церовска.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени