mycomputer.BG

Хлапета от детска академия ВИП-ЧЕ в кв. Изток на среща с кмета на Перник

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 313 | Брой коментари 0
17:33 27.08.2019

Възпитаници на  детската академия ВИП-ЧЕ, в кв. "Изток", които посещават лятната занималня, се срещнаха с кмета на Общината д-р Вяра Церовска, съобщават от пресцентъра на общината.

Малките перничани имаха възможността да седнат на кметска стол и да разгледат с любопитство бюрото на градоначалника,  което ги зареди с много приятни емоции и не скриха любопитството си да питат за различни неща. Те разговаряха с кмета за интересни събития, които се организират в Перник, както и за хубавите моменти през ваканцията.

„Мили деца, щастлива съм, че днес сте мои гости. За мен е важно да чуя вашите желания и какво искате да се случи в нашия град, защото вие сте нашето бъдеще. Гордея се, че в Перник има такива талантливи деца ", сподели с усмивка кметът Вяра Церовска.

Малките ученици разказаха с много вълнения за това, което учат в момента и кои са любимите им занимания. Те благодариха на кмета за топлото посрещане и заедно с техните ръководители обещаха, че пак ще посетят сградата на Общината.

На срещата присъстваха още зам.-кметът Севделина Ковачева и секретарят Радослава Манова.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени