Хазартните босове атакуват Валери Симеонов с фалшиви сайтове и фейк новини

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1376 | Брой коментари 0
10:03 19.05.2018

"Атаката на хазартните босове срещу мен тръгна не с фалшиви новини, ами направо с цели фалшиви сайтове" - това написа в профила си във "Фейсбук" вицепремиерът Валери Симеонов.

Той дава за пример сайтът „delink.co“, който е създаден веднага след оповестяването на законопроекта му срещу хазарта. "Сайтът е анонимен, скрит зад специално предлаганата такава услуга от голяма американска офшорна корпорация „GoDaddy“. Няма публично обявен собственик, няма адрес за контакти, няма форма за контакти.

Ежеседмично сайтът бълва лъжи и глупотевини по мой адрес, като например, че съм против вдигането на пенсиите, че ще правя нов мобилен оператор, че съм настигнал Пеевски по богатство (дай Боже всекиму!), че съм щял да убия спорт, и други от сорта, сготвени по гьобелсовия принцип 10% истина и 90% лъжа.

За достоверност, лъжите са омесени с други общи новини, препечатвани от легитимни информационни агенции, белким се вържат повече балъци" - изтъква Валери Симеонов.

Ето какво още пише той в поста си:

"Вкарват се пари на поразия, за да се разпространяват въпросните творения във фейсбук. По мои сметки, за последните две седмици са „инвестирани“ поне $10 000 само за пропаганда в социалната мрежа.

Завчера цъфна нов радетел на истината – Hyper Нюз (Нурег Нюз – по правилата на българската граматика). Отново анонимен блог в свободната и безплатна платформа „blogspot.bg“. Същата платформа от поне пет години е основно оръжие на хибридната медийна война на проруски организации в България с основни жертви премиера Борисов и министър Лиляна Павлова.

Та според Нурег Нюз на 16 май аз съм участвал в конференция по раждаемостта, пенсионните и социалните въпроси. Умниците не са си направили дори труда да проверят, че всяка сряда се провежда заседание на Министерски съвет, така че единствено остава да съм овладял самораздвояването си в пространството.

Както и да е. Там се „цитират“ мои изказвания, че пенсиите на родителите на българи, емигрирали в чужбина, трябва да бъдат спрени!!! Що за безумие?! И как може някой да се върже на такава лъжа, след като преди по-малко от година по мое настояване бяха увеличени минималните пенсии на ВСИЧКИ пенсионери, без оглед на това къде са децата им – в България или в чужбина!

Оказа се, обаче, че на тази глупост са повярвали и интелигентни хора, което налага настоящото разяснение.

Предупреждавам – не вярвайте, че ще искам избиването на всички онкоболни, пенсионери и деца инвалиди, за да спестя на държавния бюджет. Или каквато и да е била друга извратена идиотщина, която ще ви пробута хазартното лоби" - обобщава вицепремиерът./ desant.net

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени