Групата от Петрич спечели наградата на зрителите на Сурва 2018

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 27084 | Брой коментари 0
06:52 29.01.2018

Групата от Петрич „Златна фея" спечели наградата на публиката на 27-ия Международен фестивал на маскарадните игри „Сурва 2018" в Перник . Тя грабна първото място с 537 гласа. Второто място зае с. Айдемир, обл. Силистра с 458 гласа, а трети се наредиха с. Калугерово, обл. Пазарджик с 327 гласа. Общият брой на изпратените SMS-и е 3 841. Броят на уникалните номера, изпратили съобщения, е 2 184.

По регламент точно в 20.00ч линията за гласуване с SMS беше затворена. Георги Вачев, представител на фирма „Войском" АД София, която организира SMS гласуването, и в присъствието на нотариус Александър Цветанов в 20.05 ч беше изтеглен печелившия участник в гласуването. Късметлийка се оказа Блага Вълчева от с. Мирково, обл. Софийска, която е пуснала своя вот за местната група. Тя спечели наградата- екскурзия до Солун.

Блага е семейна с едно момиченце и работи в община Мирково, в отдел „Проекти търговия и туризъм".

За да участва в това гласуване, всеки който желае трябваше да изпрати SMS на кратък номер 1915 с текст SURVA и поредния номер на групата, за която желае да гласува. Нямаше ограничение за броя на изпратените SMS-и от един мобилен номер в полза на дадена група фаворит.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени