mycomputer.BG

Грозно! Жена открадна кутия с дарения за болната Мария! Кутията е била поставена в офис на Спиди! /видео

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 09.12.2019 | Прочитания 1671 | Брой коментари 0
14:22 09.12.2019

Жена открадна кутията с дарения за Мария от Перник. Мария,  която се бори с тежка болест и за която всяка стотинка значи надежда.

Грозната постъпка е станала в офис на Спиди в Перник, а за нея днес информираха от официалната страница „Да помогнем на Мария да победи рака“.

Грозната сцена се е разиграла на 4 декември, но сега й се дава гласност, тъй като е трябвало преди това да се информира полицията и да се реагира. Жената е установена – тя е Пепа Бирбилопулу. Н видеото от което всъщност е хваната крадлата ясно се вижда как взима кутията с дарения и си я прибира в торбичка за пазар.

Обръщаме се към всички собственици на обекти в които има поставени дарителски кутии ако е възможно те да бъдат сложени на място което не е с такъв свободен достъп и не би било възможно толкова лесно да се открадне. Ако мислите че в кутията има събрана по голяма сума пари може да я отворите в присъствието на свидетели преброите парите и напишите протокол за наличните средства с подписи на свидетелите и ги преведете по дарителската сметка на Мария, след това отново запечатайте кутията и я поставете на мястото и.“ – пишат на страницата в помощ на Мария.

видео:

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени