Грозно! За пореден път! Самозвани "художници" съсипаха сцената в парка на Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 02.05.2020 | Прочитания 352 | Брой коментари 0

сн.Асен Асенов
10:46 02.05.2020

Преди две години младежи от Перник изписаха на сцената на централния парк в града стихове на Ботев, Багряна Дебелянов и Яворов. Прекрасна инициатива, която беше приветствана от млади и стари. И даде още един повод за усмивки от делото на младите инициативни хора в града!

За съжаление, както голяма част от хубавите неща, които се правят около нас – трудът на младежите беше „доукрасяван“ от цинични думи и надписи ... периодично в тези две години.
Последните „художествени изстъпления“ на младежи без никакви ценности, и които вероятно и незнаят кои са авторите на стиховете на сцената , вече са факт. И основателно, за пореден път предизвикват гнева на перничани. Които наред с красивите думи, трябва да обясняват на децата си мацаниците по стените!

Неслучайно голяма част от хората предлагат да се постави видеокамера наблизо. Може пък това най-сетне да се окаже печелившо за опазване на тази наистина различна красива част от пернишкия парк!

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени