Coca Cola

Грозни сцени при раздаването на вода в центъра на Перник, само дето не се стигна до бой!

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 03.01.2020 | Прочитания 4835 | Брой коментари 0
16:27 03.01.2020

Абсурдни и грозни сцени се разиграха в центъра на Перник при пристигането на камиона с бутилирана вода, която трябваше да се раздаде на перничани.  Водата е от благотворителните траншове . И е безплатна. На място имаше много възрастни хора, деца..

Но с пристигането на камиона стана страшно. Шофьорът дори не успя да отвори капака. По-силни и млади „смели” перничани се качваха и взимаха по няколко бутилки. Бутане, викане, абсурдна ситуация, която не можеше да се овладее от хората, дошли да помогнат при раздаването на бутилките. Явно трябва да се помисли, да се потърси помощта на полицията при раздаването на следващите количества – за да не се получават подобни грозни сцени. Срам!

Със сигурност голяма част от смелчаците изблъскали безпардонно възрастни хора и деца, за да се "докопат" до заветните шишета можеха да вземат по едно-две и да се отдалечат. Ама не! Защо дори и в тази криза не сме ЧОВЕЦИ?

 

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени