Грейнаха коледните светлини в квартал Изток

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 348 | Брой коментари 0
20:20 05.12.2019

 Детски усмивки, коледни песни и танци съпътстваха запалването на светлините на коледната елха в кметство Изток. Кметът на квартала Десислава Стоянова включи светлините на коледната елха под аплодисментите на стотици граждани. Гости на тържественото събитие бяха зам.-кметът на община Перник Стефан Кръстев и секретарят на общината Мартин Жлябинков. По традиция и този път най-малките жители на Изток и Мошино бяха изненадани от Дядо Коледа, който раздаде много подаръци.

 „В навечерието на Коледа и Нова година от сърце ви желая много здраве, любов и благоденствие. Коледа е празник, изпълнен с надеждата, че желанията ни ще се сбъднат. Нека всички да си пожелаем на първо място много здраве за нас и нашите близки, доброта в сърцата, вяра и устойчивост, за да можем да побеждаваме всички предизвикателства по пътя, който сме поели“, каза кметът на кметство Изток Десислава Стоянова. Тя пожела на съкварталците си най-вече здраве и успехи през Новата 2020 година и призова присъстващите да отворят сърцата си за добротата и надеждата, с които  ни даряват светлите християнски празници.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени