Грейна Коледната елха в Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 535 | Брой коментари 0
21:40 07.12.2017

4000 лампички осветиха новата 10 метрова коледна елха тази вечер на центъра в Перник. Целият площад "Кракра" се окъпа в настроение и блясък от пищната заря, която озари небето. По традиция светлините на празничното дърво запали кметът на Общината Вяра Церовска, придружена от красивата Снежанка и палави джудженца.

"Нека вашите мечти и най-съкровени желания да се сбъднат през новата година. Нека 2018-та да влезе в домовете ви с много късмет, лично и семейно щастие, мир и любов. Да отворим сърцата си за искрица доброта и разбирателство, благосклонност и човещина, обич и оптимизъм", пожела на перничани кметът Вяра Церовска.

Както всяка година и този път в празничната вечер бяха раздадени 1000 парчета от огромната баница с късмети, които зарадваха и малки и големи.

Парчето с късметче за града ни го изтегли кметът и в него пишеше: "Да бъде Коледата ни незабравима , а 2018-та година неповторима! Да сме здрави, весели, засмени и от Бог благословени! Нека да се сбъднат нашите мечти, бликащи сега и в сърцата ни да няма място за тъга! Щастливи да растат децата и късмет да ги следва навред , догодина - до амина"

На празничната церемония присъстваха десетки граждани и малчугани, които се забавляваха, сред тях бяха и зам-кметовете Севделина Ковачева , Владислав Караилиев, Денислав Захариев, Йордан Павлов, секретарят на Общината Радослава Манова, народният представител д-р Александър Александров, общински съветници и кметове на населени места.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени