Грейна Коледната елха в квартал "Изток"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 305 | Брой коментари 0
19:58 05.12.2017

Празнично настроение завладя Кметство „Изток“. Светлините на Коледната елха грейнаха тази вечер и поставиха началото на Коледно-новогодишните празници в града.

„Коледа е времето, в което вярваме по-силно от всякога в нашите мечти. Символ на онова вълшебство, което озарява душите ни със светлина и изпълва сърцата ни с доброта. Украсяването на елхата  е най-очакваният и свещен ритуал за всички християнски семейства. Щастлив съм, че имах възможността да споделя с Вас този вълнуващ миг и да запалим заедно светлините на коледното дръвче в нашия общ дом-Квартал „Изток“, сподели с вълнение кметът на населеното място инж. Емил Костадинов. Той отправи пожелание никога не преставаме да вярваме в чудото на Рождеството и в светлото начало на всяка нова година. Сред гостите на събитието бяха кметът на Община Перник и областен координатор на местната структура на ПП ГЕРБ д-р Вяра Церовска, придружавана от нейния екип. Тя поздрави събралите се граждани, като им пожела здраве и щастие, топлина, уют и хармония в семейното огнище и спокойни празнични дни.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени