Грехота е шеф Ангелов да плюе в коша скъпи храни

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 1454 | Брой коментари 0
08:17 28.03.2018

Ежедневие. Телевизии. Един озъбен шаран на цял екран - готвене тук, готвене - там.

Прехвърляш каналите с дистанционното: готвят, готвят, готвят - учат ни как да сготвим продукти, за които не сме и чували и виждали, а ако сме - не са по джоба ни. А ако има такива хора, които могат да си ги позволят ястия от Европата, то те си имат и съответните слуги - готвачи, които им ги приготвят.

Ние с бобеца, лещата, копривата, качамака и сланинката ползваме рецептите бабини от едно време. И не е лошо да ги поканим тия, които се мъчат да ни учат на готварство у дома си, да опитат нашите гозби, за да видят, че лукът и оризът се мият с течаща вода, преди да се сложат в тенджерата.

А иначе, в най-натовареното време, гледаме смръщената физиономия на шеф-готвача Виктор Ангелов как изплюва в коша за боклука продукти, които не само не можеш да си позволиш, но и не разбираш наименованията на ястията, които са за Европата. Това не е ли подигравка с нас, гледащите? И защо тая физиономия не я остави за у тях, за своите, а не за добронамерения зрител? По-голямата част от нас не могат да си представят дори това изобилие, което той подлага на унищожение. Явно не е за нашите пенсионерски възможности. И накрая - всяко изхвърляне на храна е грехота, казват старите хора. Това шоу не показва ли точно това?

Гергана Димитрова, Габрово Източник: Ретро

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени