Coca Cola

Гражданите на Община Радомир вече могат да проверят своите данъчни задължения в сайта на общината

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 164 | Брой коментари 0
14:48 23.01.2020

Информацията за дължимите суми излиза веднага и може да бъде платена незабавно. Тя е винаги актуална, като може да се направи плащане онлайн чрез системата на еPAY, или на каса на ИЗИПЕЙ. По този начин отпада необходимостта да се носят печатните съобщения, ако те са забравени или изгубени. Изгубването на хартиения носител винаги крие риск от злоупотреба с лични данни от злонамерени лица. Освен това, не е нужно да се попълват каквито и да било документи, за да се направи проверка в системата.

Онлайн плащането на данъците улеснява гражданите и е в полза както на хората с постоянен адрес в община Радомир, така и за живеещите извън общината, тъй като им пести време и средства. По този начин се повишава и събираемостта от местните приходи. Онлайн плащането е възможно най-евтиният и лесен начин за постигане на този ефект.

Радомир е сред общините в България, които се стремят към модерно и европейско обслужване на жителите си, с по-висока събираемост на данъци и електронно предлагани услуги - евтини, бързи и лесни. В резултат на това се намалява административната тежест за гражданите, а администрацията се приближава по-близо до хората.

„Ще продължаваме да модернизираме общината и да облекчаваме  услугите чрез предоставяне на онлайн достъп до информация и плащане за по-широк кръг от услуги, както и ще разширим възможностите за избор от страна на гражданите", коментира кметът на Община Радомир Пламен Алексиев.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени