ГПЧЕ "Симеон Радев" изпрати своите зрелостници днес

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 255 | Брой коментари 0
17:41 24.06.2020

Днес ГПЧЕ „Симеон Радев“ изпрати своите зрелостници на официална церемония в театралния салон на Двореца на културата в Перник.

„Ще запомним випуск 2020 г., като випуска на Ковид – 19! Е, оцеляхме! И не само това, научихме се да побеждаваме! Да бъдем по-силни, смели и отговорни! На добър час , мили приятели“ . С тези думи ученици от Езиковата гимназия в Перник откриха тържествената церемония по връчването на дипломите на зрелостниците.

„Това, което направи този уникален випуск 2020 г. ме изпълва с гордост. Показахте , че сте сериозни и отговорни. Вие се справихте блестящо с държавните зрелостни изпити и показахте много добри резултати въпреки че трябваше да се обучавате дистанционно“, заяви директорът на гимназията Теменужка Аначкова. „Бъдете здрави и все така отговорни, обичайте и почитайте родителите си и не забравяйте своите учители. На добър час, мили деца“, каза още тя.

Гост на събитието бе зам.-кметът на община Перник инж. Мирослав Стоицев. „Животът на човек е изпълнен с различни по важност моменти – емоционални, силни и преломни. Със сигурност си спомняте деня, в който развълнувани и любопитни, сте прекрачили за първи път прага на училището, първия си учител, първите приятели, цялата въртележка на училищния живот“, каза Стоицев.

„За вас този силен и важен етап приключва днес, остават спомените, обичта , грижата и вниманието на вашите учители. Остават приятелствата, които създадохте в училище. Направете от всичко това капитал, с който да сбъднете мечтите си. Бъдете уверени в себе си и вярвайте, че каквото искате, можете да го постигнете“, призова зам.-кметът на общината.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени