mycomputer.BG

Готвачка се оплака, че е била затворена в хладилна камера в Слънчев бряг

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 305 | Брой коментари 0
13:35 01.08.2019

Готвачка твърди, че е била затворена умишлено в хладилна камера в магазин в Слънчев бряг. Причина за това станал конфликт с нейна колежка. Веселка Тодорова работила в обект на верига магазини от средата на месец януари тази година.

"Инцидентът се случи, когато решиха да ме преместят от единия обект в другия, за да заместя болна колежка. Нямам право да отказвам и отидох. В момента, в който направих забележка за хигиената, започнаха дрязгите. Започнаха да ме обиждат, да ми търсят недостатъци. Мислих, че ще издържа седмицата, която трябваше да съм там", разказва тя пред Нова телевизия, но отказа да покаже лицето си.

По думите й напрежението с друга готвачка от магазина, която се представила като Боряна, растяло, особено след като тя изсипала без да иска баниците в тава с мръсна вода.

"В неделя един служител дойде да ми каже, че ме връщат в другия магазин. Жената се активизира и започна да ме тормози. Прати ме да взема хляб от хладилната камера. Влязох и изведнъж зад мен вратата се затвори. Вътре е тъмно. Започна да духа лед и студ върху гърба ми. Изпитах стрес, защото не можех да си отворя вратата, имах чувството, че отвън някой държи вратата", заяви Веселка.

Тя започнала да блъска с юмруци и вратата се отворила.

"Жената, която твърди, че не ме е затворила, седеше навън, пушеше си цигари и се смееше", разказа още Веселка.

"Искам в България да си търсят правата и да не се страхуват. Когато някой върши такива дела, трябва да отговоря. Страхувам се, не знам на какво бих попаднала, но се надявам, че няма да има заплахи срещу мен. Аз съм обикновен човек, отишъл сутринта на работа, който не знае дали ще се прибере жив", допълни тя.

От полицията са уточнили, че е подадена жалба от нея и е започнала проверка - поверяват се записите от камерите в обекта в търсене на доказателства за инцидента./Дир бг

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени