Гости на Сурва се срещнаха с областния управител

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 323 | Брой коментари 0
07:17 28.01.2018

През първия ден от вълнуващия фестивал „СУРВА-2018" Ирена Соколова посрещна в Областна администрация Перник множество интересни гости.


Президентът на ФЕКГ - барон Хенри Ван дер Кроон беше сред първите официални лица, с които тя сподели изживяванто от фестивала. Той и делегацията на ФЕКГ имаха възможността да опитат нашенски напитки и храни, традиционни за това време на годината.
Ван дер Кроон сподели, че въпреки, че това е последната му година като председател на ФЕКГ, следващата година отново ще дойде в Перник, защото обича празника и перничани. 


По покана на губернатора, за да се насладят на фестивалните дефилета в града пристигнаха и именитият сопран и директор на Театрално-музикален продуцентски център Варна Даниела Димова, Албена Спасова Директор на Международна академия по киберсигурност и киберраследвания, кметът на Сливница Васко Стоилков, председателят на голямото софийско читалище „Витоша" Нестор Несторов, председателят на Национално представителство на студентските съвети – Яна Вангелова, придружавана от членове на Управителния съвет на председателството, бизнес дамата Весела Барбукова, шармантната художничка Анна Панайотова, телевизионните водещи от ТВ Европа и Евроком Неда Василева и Николай Колев, Красимир Христов финансов мениджър на Факултета по дентална медицина към Медицински уноверситет

.
„За мен СУРВА е невероятно изживяване, което всеки трябва да изпита. Веднъж докоснеш ли се до този ритуал, той завинаги остава в сърцето ти. Иска ми се все повече хора от страната и света да видят и оценят невероятното културно-историческо богатство, с което разполагаме", сподели Соколова.

MYcomputer.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени