Google вижда твоя град

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 733 | Брой коментари 0
12:45 07.03.2013

Google Street View вече ще показва кадри и от улиците на България. От Google  приключиха със заснемането на страната и вече активираха услугата за всички потребители.

Продуктът за България не се различава от представените в други части на света. Тя показва заснетите през миналата година кадри от улиците из цялата страна.

По-подробни снимки има от големите градове, където за заснети и голяма част от малките улици, паркинги и всички обществено достъпни места. Google е имал пълното съдействие на местните власти, които са осигурявали разрешение за достъп за снимане на забележителности.

Девет месеца отнел процесът на заснемане на гигната. В това време са включени както самото физическо заснемане, така и обработката на снимките, наслагването им на картите и активирането на услугата.

С активирането на услугата страната ни  става 48-мата страна, която получава Street View. Това я нарежда в челната група.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени