Google Pixel Buds - слушалките, които превеждат на 40 езика

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 268 | Брой коментари 0
10:22 11.10.2017

Безжичните слушалки Pixel Buds, които Google представи преди дни, заедно със смартфоните Pixel второ поколение, са получили вграден механизъм за превод на 40 езика.

Благодарение на тази функция, собствениците на аксесоара ще могат в режим реално време да общуват с чужденци без необходимостта да използват странични преводачи.

Съдейки по всичко, функцията за интелектуален превод ще сработи само във връзка със смартфон Pixel, който едновременно ще изпълнява ролята на устройство за въвеждане на казаното на дадения език и източник на превода.

За да започнете разговор с чужденец, необходимо е да се обърнете към Google Assistant със съответната команда. Помощникът ще разбере, че ви е необходима помощ и ще активира вградения преводач.

Съобщава се, че слушалките са способни да работят до 5 часа с едно зареждане в режим възпроизвеждане.

С това устройство разбирате чуждия език в реално времеКрай на странните жестове с ръце и опулените очи

Калъфът в комплекта ще им даде още около 20 часа автономна работа.

Google вече започна продажбата на Pixel Buds на цена 159 долара. Толкова струват и AirPods на Apple, които, въпреки изключително високото ниво на функционални възможности, все още не са полиглот./profit.bg

MYcomputer.BG
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени