mycomputer.BG

Голям успех на Георги Гогов от спортен клуб „Металик“ Перник!

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 428 | Брой коментари 0
09:14 28.09.2020

Шампионска и Вицешампионска титла за състезателя на Спортен клуб по тенис на маса "Металик" Георги Гогов от Държавното индивидуално п-во до 18г.

 Този уикенд в гр. Горна Оряховица се проведе ДИП за юноши и девойки до 18г. където Георги Гогов се представи отлично и взе сребърния медал от индивидуалната надпревара и златния медал на смесени двойки с Калина Христова от Корабостроител"92 гр. Варна.В индивидуалното Георги успя да премине груповата фаза, първия кръг и още в осминафиналите да пробие първия поставен в основна схема Ерен Бекир от" Стоянстрой "Пловдив с 3на 0 гейма., съобщават от клуба.

При девойките участваха Мартина Василева(14г.), Михаела Стоянова(15г.) които също се представиха добре за жалост малко не им достигна да вземат медал като отпаднаха в четвъртфиналите в индивидуалното и на двойки девойки.При двойките девойки Михаела Стоянова и нейната партньорка Дамла Хасанова от Две Могили загубиха на четвъртфинала от шампионките с 3 на 2 гейма, като в контра гейма водеха  с 6 на 3.Мартина и нейната партньорка на двойки Ирина Дочева също загубиха в четвъртфинал3 от Габриела Иванова и Кръстина Иванова от "Стоянстрой" Пловдив. Мартина Василева спечели в труден мач с 3на2 гейма Виктория Персова"Стоянстрой" Пловдив и в четвъртфинала загуби с 3 на 1 от Теодора Филчева от "Попови" Стамболийски,а Михаела загуби от вицешампионката Кръстина Иванова от "Стоянстрой" Пловдив с 3на 1.

Участва също и Виктория Валентинова която направи дебют и успя да премина групите. Ръководството на клуба е много доволнао от представянето на своите състезатели. Сега им предстои подготовка за следващото Държавното първенство до 21г. В гр. Варна следващия уикенд.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени