mycomputer.BG

Голям интерес на перничани към договорите "Равни вноски"

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 264 | Брой коментари 0
12:31 12.11.2020

„Топлофикация Перник“ иска да благодари на своите клиенти за гласуваното доверие!“ С тези думи се обърнаха от дружеството към перничани, които използват техните услуги битова гореща вода и централно топлоподаване.

От Топлофикация Перник обявиха, че за отоплителен сезон 2020/2021 година, който вече започна,  значителна част от абонатите са подписали договор „Равни вноски“. От дружеството ни разказаха, че им прави впечатление, че клиентите, които избират да подпишат договорите, които предлагат и са част от програмата „Лоялен клиент“ се увеличават всяка година.

Според дружеството причината за големия интерес към „Равни вноски“ се дължи на атрактивните условия, които всеки абонат автоматично получава, подписвайки договор. Като основно преимущество на споразуменията по промоцията от Топлофикация Перник посочват отстъпката от 30% от първата и единадесетата равна вноска. Промоцията получават всички редовни платци, които са подписали договор „Равни вноски“ с Топлофикация Перник.

Перничани споделят задоволството си от договорите  като подчертават, че възможността за лесно планиране на бюджета не само през най-студените месеци, а и през цялата година е огромен плюс и именно това ги е накарало да подпишат „Равни вноски“.

От дружеството издадоха и че тази година значителна част от абонатите са избрали възможността за авансово плащане на всички вноски, като предпочитанието на тази възможност, им предоставя допълнителна отстъпка.

Цифрите показват категорично, че доверието към висококачествените услуги на Топлофикация Перник расте с всяка година и доволните абонати се увеличават.

Кратко проучване сочи, че перничани приемат положително и че кампанията по подписването на договорите „Равни вноски“ беше съобразена с мерките за безопасност, които бяха наложени във връзка с епидемичната обстановка в страната.

От Топлофикация Перник благодарят на клиентите си за доверието, което им гласуват и подчертават, че добрите резултати на кампанията „Равни вноски“ затвърждават правилният избор на слоган на Топлофикация Перник, а именно „Ние работим за Вашето доверие“.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени