Глоби на КАТ и през нощта - всяка областна дирекция има мобилна камера със светкавица

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 516 | Брой коментари 0
10:02 10.12.2017

Вече над 70 мобилни камери имат светкавици и всяка областна дирекция разполага с поне една или две оборудвани. Пътните полицаи няма оправдание и трябва да работят и през нощта. Това обясни пред "Дневник" шефът на Пътна полиция Бойко Рановски.

Доскоро катаджиите не можеха да налагат глоби през нощта на провинилите се шофьори, защото камерите им нямаха светкавици. "Карахме ги да стоят само в светли участъци. Вече няма нужда и не могат да се оправдават. Трябва да работят", коментира полицейският шеф.

Той заяви още, че глобите от електронните фишове отиват в специален фонд, от който се купуват нови камери. Например вече е сключен договор след обявени търгове за доставка на 28 мобилни камери, които трябва да бъдат "раздадени" на областните управления на МВР около Нова година, прогнозира Рановски. В ход са и обществени поръчки за други 56 преносими и 15 стационарни камери./Дневник бг

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени