ГЕРБ-Радомир проведе общинско номинационно събрание

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 371 | Брой коментари 0
08:56 08.02.2019

Общинската структура на ПП ГЕРБ Радомир проведе общинско-номинационно събрание за издигане на кандидатурите за членове за Европейския парламент. Общинския ръководител на ПП ГЕРБ Радомир и кмет на града Пламен Алексиев, изтъкна важността на предстоящия евро вот на ГЕРБ. Той призова към максимална ангажираност на членовете на ГЕРБ, когато започнат евроизборите.

„Те ще са тест за стабилността на страната и управлението. Освен това едно управление, различно от ГЕРБ, ще върне страната години назад в развитието. Никога преди не са се усвоявали толкова евросредства и не са реализирани толкова европейски програми и проекти“, подчерта Алексиев и отбеляза още, че за първи път в историята на България, благодарение на правителството на Бойко Борисов, страната ни усеща толкова силно европейската солидарност.Предложените кандидатури бяха единодушно приети от всички членове присъстващи на събранието.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени