ГЕРБ - Перник се преклони пред подвига и паметта на Христо Ботев и на загиналите за свободата и независимостта на България

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 171 | Брой коментари 0
12:56 02.06.2020

Десетки перничани преклониха глава пред подвига и саможертвата на великия български революционер Христо Ботев и на неговите съратници, на всички българи, които не пожалиха своя живот и го положиха в олтара на отечеството за неговата свобода, съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ Перник

Пред бюст-паметника на Христо Ботев в Перник цветя и венци поднесоха народните представители от ПП ГЕРБ д-р Александър Александров и Красимир Велчев, областният управител Емил Костадинов, представители на областното и общинското ръководство на политическа партия ГЕРБ в областния град.

Точно в 12 часа вой на сирени възцари тишина и перничани сведоха глави в двуминутно мълчание, за да почетат героичната саможертва на един от най-светлите българи, духовен връх в епохата на националното ни възраждане и символ на национално обединение и достойнство - Христо Ботев и на хилядите знайни и незнайни герои, дали живота си за свободата и независимостта на България.

Perfumeshop-summer

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени