mycomputer.BG

ГЕРБ Перник пита кмета Владимиров: Кой чисти река Струма и колко струва?

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 890 | Брой коментари 0
13:04 03.06.2020

"По какъв начин и на кого е възложена дейността по почистване на речното корито на река Струма в Централна градска част и на каква сума. Това питане отправи към кмета на Перник общинският съветник Александър Александров. Той разви въпроса си като поиска информация от общинската администрация каква част от речното корито обхваща възлагателният договор и каква част е почистена към настоящия момент.

Въпрос, касаещ броя на гражданските договори, сключени от общинска администрация и от общинските предприятия и съответно тяхната стойност, отправи общинският съветник Андрей Павлов.

Ще бъде ли възобновена дейността на ресторант "Рударци" и ще бъде ли възстановен на работа перосанала на заведението, което беше освободено от кмета Общината, попита местният законотворец Любомир Жотев, който аргументира питането си с приключването на извънредното положение в България и издадената заповед от министъра на здравеопазването, с която разрешава на ресторантите и заведенията на закрито да отворят врати и да обслужват отново клиенти.

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени