Lotus homes

ГЕРБ Перник пишат декларация срещу спрените ремонтни дейности в общината

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 24.08.2021 | Прочитания 232 | Брой коментари 0
13:15 24.08.2021

Общинските съветници от групата на ПП ГЕРБ - Перник  са силно обезпокоени от спирането на важни ремонтни  дейности  и организацията на движението на  първокласния път I-I между ж.п. гара Владая и пътен възел Даскалово, както и от стопирането на укрепителните дейности и рехабилитацията на републиканския път III-1003 Драгичево-Рударци-Кладница, съобщават от пресцентъра на партията

В тази връзка те ще предложат да влезе в дневния ред на предстоящото редовно заседание на ОбС декларация, с която ще търсят подкрепа от колегите си от другите политически партии и ще настояват за спешно довършване на ремонтните дейности на пътните участъци.

Декларацията е адресирана до президента на Р България Румен Радев, министър -председателя на Р България Стефан Янев, министъра на регионалното развитие и благоустройството Виолета Комитова и председателя на Националното сдружение на общините в Р България инж. Даниел Панов.

В документа си посочва още , че заради  затруднения трафик на пътя за София се използва и общинският път през село Драгичево, който бързо се амортизира и създава голямо неудобство на местните жители, затова ще настояват той също да бъде ремонтиран.

Bitaka

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени