ГЕРБ Перник освободи офисите си на „Търговска“ и „Бл.Гебрев“, местят се при другите партии на „Радомир“ 1

от PernikNews
Последно редактирана на: 00:00 30.06.2020 | Прочитания 576 | Брой коментари 0
16:06 30.06.2020

Политическа партия ГЕРБ Перник освобождава двете помещения в града, които досега ползваше за офиси – на ул. Търговска 30 и на Бл.Гебрев 20. Това става след като в края на миналата седмица излезе решение на Апелативен съд Перник. От утре партийната дейност ще се води в офисите, дадени на партията на ул. Радомир 1 – там, където ще се помещават офисите на всички партии от града. Според решението на кметската управа партиите трябваше да освободят всички ползвани досега помещения в града и да се „пренесат“ на Радомир 1.

„Ръководството на ГЕРБ-Перник сме хора, които спазваме законите на страната. Решението на съда е факт и ние се съобразяваме с него. Няма нищо вярно в появилите се публикации в медийното пространство, че то ще бъде обжалвано. По никакъв начин не възпрепятстваме служителите на община Перник да влязат във владение на двете помещения, като нашите технически сътрудници оказват пълно съдействие на служителите на „Жилфонд“. През всичките тези години, бяхме изключително коректен наемател, като ГЕРБ е единствената политическа сила в община Перник, която използва офисите си само по предназначение – за провеждане на партийна дейност. Ще продължим да бъдем такива!“ – споделя временно изпълняващия длъжността председател на ГЕРБ Перник Александър Александров

Място за вашият банер

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени