ГЕРБ-Перник избра делегати за редовното отчетно-изборно национално събрание на партията

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 343 | Брой коментари 0
08:40 10.11.2017

Структурата на ГЕРБ в Перник проведе Общинско събрание за избор на делегати за четвъртото редовно отчетно-изборно национално събрание на партията. След проведеното явно  гласуване на предложените петнадесет номинации, бяха излъчени седем делегати, които ще представят структурата на Конгреса на партията в края на месец ноември.

По устав в работата на отчетно-изборното събрание участие ще вземат областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска, общинският ръководител Ирена Соколова и народните представители Красимир Велчев и д-р Александър Александров.

Делегатски изборни събрания бяха проведени и в останалите общински партийни организации в областта – Радомир, Брезник, Трън, Земен и Ковачевци.

Редовното отчетно-изборно събрание на ПП ГЕРБ се свиква най-малко веднъж на четири години с решение на Изпълнителната комисия.  На 26-ти ноември Конгресът ще избере председател на партията, негови заместници и нов състав на Изпълнителната комисия, както и на Контролната комисия.

Като делегати на най-важните форуми на ГЕРБ по право присъстват народните представители и евродепутатите от ГЕРБ, министрите, кметовете и председатели на общински съвети, областни управители, излъчени от партията и членове на ГЕРБ, както и общинските ръководители и областните координатори на партията.

Perfumes
 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Най-нови
Най-четени