ГЕРБ и СДС - Перник тръгват обединени към евроизборите

от PernikNews
Последно редактирана на: Не е редактирана | Прочитания 269 | Брой коментари 0
06:21 02.04.2019

Днес повече от всякога ние трябва да докажем, че обединението прави силата, единодушни бяха областният координатор на ГЕРБ-Перник Вяра Церовска и Председателят на Областния съвет на СДС – Перник Юлиан Ситарски на среща между ръководствата на двете политически сили в областта, съобщават от пресцентъра на ГЕРБ Перник.

Те изразиха своята увереност, че обединението в дясно ще бъде ключово за успеха на ЕНП на изборите за членове на Европейския парламент в България.

Ръководствата на двете партии подчертаха, че обединението ще продължава и ще се надгражда, за доброто на България и на Европа.

„За нас това е важно, защото всички ние искаме да живеем в Европа, която е справедлива и устойчива“, сподели Вяра Церовска. Тя отбеляза, че ГЕРБ и СДС са в едно политическо семейство, имат близки виждания за управлението на Европейския съюз и са най-силните защитници на продължаването на кохезионната политика в нашия общ дом.

„Ще се борим за един по-добър резултат съвместно“, каза лидерът на СДС. Той отбеляза още, че е необходим всеки глас, всеки десен вот, който да запази водещата роля на ЕНП в един от най-важните моменти за Съюза от неговото създаване до днес.

perfumeshop.BG

 
За да коментирате тази новина трябва да сте регистриран потребител. Ако вече имате регистрация, влезте в сайта, или се регистрирайте.

Коментари


Открийте потенциални клиенти и бизнес партньори през Company Guru

Най-нови
Най-четени